Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly

Kamagra gel se isporučuje u kutiji koja sadrži 7 vrećica, svaka sadrži 100 mg gela u različitim voćnim okusima. Da biste ga koristili, jednostavno istisnite sadržaj vrećice direktno u usta i progutajte. Najbolji rezultati postižu se kada gel uzmete na prazan želudac, prije obroka. Počinje djelovati otprilike 20 minuta nakon uzimanja i efikasan je tijekom 3 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kam. Oral Jelly 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kam. Oral Jelly 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kam. Oral Jelly 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kam. Oral Jelly 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kam. Oral Jelly 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kam. Oral Jelly 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Kamagra gel Oral Jelly za liječenje erektilne disfunkcije

    Kamagra gel Oral Jelly danas pripada u popularnije lijekove za liječenje problema erektilne disfunkcije, stanja koje je karakteristično prema poteškoćama u podizanju i održavanju erekcije. Ovakav oblik lijeka posebno je pogodan za sve muškarce koji imaju problema s gutanjem tableta, ali i za one muškarce koji preferiraju jednostavniju upotrebu i brže djelovanje. Aktivan sastojak navedenog gela je Sildenafil citrat, što Oral Jelly svrstava u skupinu lijekova koji se nazivaju inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 ili skraćeno PDE 5.

    Sildenafil kao aktivna i djelotvorna tvar se nalazi u većini današnjih lijekova koji se koriste u borbi protiv erektilne disfunkcije. Sildenafil direktno djeluje na opuštanje krvnih žila u samome penisu, što doprinosi boljoj prokrvljenosti koja je odgovorna za postizanje erekcije. Potrebno je navesti kako Kamagra gel Oral Jelly nije afrodizijak, te kako njegovom primjenom ne utječete na seksualnu želju, već samo na postizanje erekcije. Doziranje gela se prilagođava osobnim potrebama, no ne preporučuje se više od jedne vrećice dnevno.

    Gel je uzima oralno, 30 do 60 minuta prije nego se upustite u seksualni odnos. Prije uzimanja navedenog lijeka važno je savjetovati se s medicinskim stručnjakom. Navedeno se osobito odnosi na muškarce koji pate od određenih zdravstvenih problema i kardiovaskularnih bolesti, kao i muškarce koji uzimaju svakodnevne terapije. Kamagra se koristi striktno za tretiranje problema povezanih s erektilnom disfunkcijom, i lijek ne bi smjele koristiti osobe koje nemaju navedeni problem.

    Kamagra gel Oral Jelly, prednosti i nedostaci

    Svi Kamagra proizvodi namijenjeni su muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije i koji žele poboljšanje u svom seksualnom životu. Kamagra gel Oral Jelly trenutno je najpopularniji lijek od strane Kamagra proizvoda, a sve zahvaljujući svojoj jednostavnosti, diskretnosti, djelovanju. Jedna od najvećih prednosti navedenog proizvoda je praktični oblik gela koji omogućava brže djelovanje zahvaljujući bržoj apsorpciji kroz usta.

    Aktivna tvar Sildenafil djeluje u svega 15 minuta, što znači da je muškarac ubrzo spreman za seksualni odnos. Doziranje samog gela je sasvim jednostavno i ono ne zahtijeva posebno doziranje. Jedna vrećica gela je jedna doza. Iako ima mnogobrojne prednosti, Kamagra gel Oral Jelly ima i svojih nedostataka. Prvi nedostatak su moguće nuspojave koje mogu trenutno utjecati na kvalitetnu života muškarca. Nuspojave poput glavobolje, crvenila, probavnih tegoba i vrtoglavice mogu omesti svakodnevno funkcioniranje, ali i dovesti do razvoja ozbiljnijih stanja ukoliko je muškarac bolestan.

    Drugi nedostatak je lako krivotvorenje izgleda pakiranja, što često rezultira prodajom lažnih sredstava za potenciju. Uporaba navedenog lijeka preporučuje se jedino muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije, kao i muškarcima koji imaju problema s postizanjem erekcije. Gel se ne preporučuje mladim muškarcima koji iz zabave žele probati nešto novo. Oral Jelly se treba koristiti oprezno, pridržavajući se svih navedenih uputa za doziranje. Prilikom konzumacije važno je izbjeći kombiniranje s alkoholom i drugim lijekovima kako ne bi došlo do smanjenog djelovanja.

    Kamagra gel Oral Jelly pravilno korištenje

    Kako bi postigli najbolje rezultate i djelovanje navedenog gela, važno je da u potpunosti razumijete pravilan način primjene lijeka. Gel je namijenjen za oralnu upotrebu i koristi se onda kada postoji problem s postizanjem erekcije. Gel se sastoji od aktivne djelatne tvari Sildenafil, koji djeluje na opuštanje i širenje krvnih žila u organizmu, što direktno djeluje na postizanje željene reakcije. Kamagra gel Oral Jelly dolazi u zasebnim pakiranjima, što znači da je jedno pakiranje jedna doza.

    Gel se konzumira na način da se sadržaj istisne direktno u usta, gdje dolazi do brzog otapanja i djelovanja. Gel se uzima 30 do 60 minuta prije planiranog odnosa kako bi se ostvarilo najbolje djelovanje. Potrebno je navesti kako erekcija neće biti potpuna ako ne postoji dodatna seksualna stimulacija intimnog područja. Indikacije za korištenje Kamagra gel Oral Jelly su isključivo medicinske prirode i on se ne bi smio koristiti iz znatiželje ili zabave.

    Kamagra ne djeluje na seksualnu želju niti uklanja druge poremećaje vezane s postizanjem erekcije. U zaključku, navedeni lijek zahtijeva pažljiviji pristup i poželjno je da muškarac poštiva sve upute i preporuke koje su navedene u uputi o lijeku. Muškarci bi trebali izbjegavati prekoračenje propisanih doza i trebali bi biti svjesni mogućih interakcija s drugim lijekovima. Prije odluke o kupnji i korištenju potrebno je odraditi medicinsko savjetovanje kako bi se vidjelo da li je proizvod siguran za muškarca ili ne.