Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly 4

kamagra oral jelly 4Kamagra gel Oral Jelly 4 dolazi u kutiji koja sadrži 7 vrećica, svaka s 100 mg gela. Kamagra nudi širok izbor okusa, uključujući Coca Cola, Marelicu, Breskvu, Tropsko voće, Kokos, Šumsko voće i Med. Da biste koristili Kamagra gel Oral Jelly 4, jednostavno istisnite sadržaj cijele vrećice u usta i progutajte. Najbolji rezultati postižu se kada gel uzmete na prazan želudac, prije obroka. Počinje djelovati otprilike 20 minuta nakon uzimanja i efikasan je tijekom 3 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly 4

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra gel 4 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kamagra gel 4 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kamagra gel 4 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kamagra gel 4 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kamagra gel 4 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kamagra gel 4 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Korištenje Kamagra gel Oral Jelly 4 u liječenju erektilne disfunkcije

    Kamagra gel Oral Jelly 4 može se opisati kao farmaceutski proizvod koji je isključivo namijenjen muškarcima koji pate od problema erektilne disfunkcije/impotencije. Erektilna disfunkcija opisuje se kao stanje koje je karakteristično prema nemogućnosti postizanja i održavanja erekcije, no ona donosi i smanjene seksualne želje, kao i problem preuranjene ejakulacije. Kamagra gel Oral Jelly 4 u sebi sadrži aktivnu supstancu imenom Sildenafil citrat, aktiva tvar koja je učinkovita u procesu opuštanja krvnih žila u penisu i poboljšanju prokrvljenosti.

    Radi svoje jedinstvene formule, navedeni gel je pogodan za sve one muškarce koji ne vole tablete, kao i za sve one muškarce koji traže proizvode s bržim djelovanjem. Gel se primjenjuje oralnim putem, neposredno prije planiranog odnosa, na način da se sadržaj istisne u usta gdje se on otapa i apsorbira kroz sluznicu usne šupljine. Gel također dolazi u raznim voćnim okusima, što ga svakako čini privlačnijim za upotrebu. Uobičajena doza iznosi 50 mg, no doza može varirati od muškarca do muškarca radi tolerancije.

    Gel se upotrebljava jednom dnevno, i doze se ne smiju povećavati bez liječničkog savjetovanja. Isto tako, potrebno je naglasiti da prije kupnje i korištenja gela muškarac treba odraditi liječničko savjetovanje. Zašto? Ako muškarac pati od srčanih ili kardiovaskularnih oboljenja, problema s krvnim tlakom, ili ako je prebolio moždani i srčani udar – tada ovaj lijek može uzrokovati određene zdravstvene poteškoće. Isto tako, dobro i kvalitetno informiranje može spriječiti moguću pojavu nuspojava, koje također mogu izazvati određene posljedice.

    Prednosti i rizici korištenja Kamagra gel Oral Jelly 4

    Svi Kamagra proizvodi koriste se u svrhu liječenja te tretiranja erektilne disfunkcije kod određenih muškaraca. Glavna prednost ovoga gela leži u njegovom brzom djelovanju, budući da Sildenafil citrat djeluje već svega 20 do 30 minuta nakon primjene. Još jedna prednost je također ugodno i diskretno korištenje proizvoda, što uvelike olakšava upotrebu i pripremu. Kamagra gel Oral Jelly 4 također dolazi u raznim okusima, što isto tako može razveseliti muškarce kojima je dosta bazičnog okusa lijeka.

    No, uz korištenje ovoga gela dolaze i razni rizici. Ovaj lijek se ne smije uzimati kombinirano s nitratima ili drugim lijekovima koji također oslobađaju dušikov oksid kako ne bi došlo do naglog pada u krvnom tlaku. Isto tako, muškarci koji pate od kardiovaskularnih oboljenja, težih jetrenih ili bubrežnih poremećaja ne smiju uzimati ovaj proizvod bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Kamagra gel Oral Jelly 4 nije odobren lijek u Hrvatskoj, što znači da je potrebna velika opreznost prilikom nabavke.

    Kamagra se nabavlja isključivo online, preko licenciranih online ljekarni ili drugih web stranica koje imaju dozvolu za prodaju farmaceutskih proizvoda javnosti. Kamagra kao lijek ne smije se koristiti u zabavne ili rekreativne svrhe, već samo za tretiranje problema vezanih s erektilnom disfunkcijom. Ovaj gelasti lijek za oralnu upotrebu može biti veoma koristan lijek za sve muškarce koji traže brzo rješenje za problem erektilne disfunkcije, no važno je pridržavati se pravilne upotrebe i razmotriti moguće rizike korištenja.

    Pravilno doziranje Kamagra gel Oral Jelly 4

    Za ostvarivanje maksimalne učinkovitosti važno je pridržavati se određenog doziranja i uputa o korištenju. Kamagra gel Oral Jelly 4 uzima se u standardnoj dozi do 50 mg. Maksimalna dnevna doza ne bi smjela prekoračiti 100 mg, točnije, jednu cijelu vrećicu dnevno. Gel se uzima 30 do 60 minuta prije planiranog odnosa kako bi Sildenafil imao dovoljno vremena da krene s svojim aktivnim djelovanjem. Sadržaj vrećice se direktno stavlja na jezik, gdje se gel otapa i apsorbira.

    Potrebno je naglasiti kako navedeni lijek ne izaziva samostalnu erekciju, što znači da je potrebna dodatna seksualna stimulacija u intimnom području. Indikacije za korištenje ovoga proizvoda jasno su definirane, a sami proizvod namijenjen je isključivo za tretiranje problema s erektilnom disfunkcijom. Unatoč svojim brojnim prednostima, potrebno je naglasiti kako Kamagra gel Oral Jelly 4 može uzrokovati nuspojave u obliku glavobolje, vrtoglavice, crvenila na tijelu, probavnih smetnji i osjetljivosti na svjetlo.

    U ekstremnijim slučajevima lijek može dovesti i do stanja bolne erekcije koja zahtjeva hitnu medicinsku intervenciju. Kamagra se ne smije uzimati uz lijekove koji reguliraju krvni tlak ili lijekove koji služe za liječenje kardiovaskularnih bolesti. Tijekom korištenja gela muškarac bi trebao izbjegavati jače i masnije obroke, kao i konzumaciju alkohola i drugih supstanci. Kako bi ostvarili maksimalno djelovanje važno je pridržavati se određenih uputa o lijeku.