Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra Gold

kamagra goldKamagra Gold tablete dolaze u kutiji koja sadrži 4 tablete od 100 mg. Da biste ih koristili, jednostavno progutajte tabletu s malo vode. Kamagra Gold tablete počinju djelovati između 45 i 60 minuta nakon uzimanja, a njihovo djelovanje traje do 6 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GOLD tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra GOLD 2 x kutija   49,99 €
3 x kutija Kamagra GOLD 3 x kutija   74,99 €
4 x kutija Kamagra GOLD 4 x kutija   99,99 €
5 x kutija Kamagra GOLD 5 x kutija 14,99 € 124,98 € 109,99 €
6 x kutija Kamagra GOLD 6 x kutija 24,98 € 149,97 € 124,99 €
7 x kutija Kamagra GOLD 7 x kutija 39,98 € 174,97 € 134,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Kamagra Gold djelovanje

    Kamagra Gold se opisuje kao lijek koji je namijenjen muškarcima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom/impotencijom. Impotencija se opisuje kao stanje kada je muškarac u nemogućnosti zadržati potaknutu erekciju, što znači da ona nije dovoljno čvrsta i da opada za vrijeme seksa. Kamagra Gold će zahvaljujući svojim aktivnim tvarima pomoći u postizanju erekcije koja će omogućiti muškarcu da ostvari kvalitetan seksualni odnos.

    U navedenom lijeku pronalazi se aktivna djelatna tvar pod nazivom Sildenafil citrat, sastojak koji je prisutan u većini preparata za liječenje erektilne disfunkcije. Kamagra pripada u skupinu lijekova koji su poznatiji pod nazivom inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 ili PDE 5. Lijek će nakon primjene djelovati na opuštanje krvnih žila u penisu, što će rezultirati boljim i većim protok krvi u intimno područje. Erekcija će postati vidljiva ubrzo nakon uzimanja, no za ostvarivanje potpune erekcije potrebno je dodatno stimuliranje intimnog područja. Lijek će se koristiti prema potrebi, najčešće 30 do 60 minuta prije stupanja u odnos.

    Početna i preporučena doza iznosi 50 mg, no ona se može prilagoditi muškarcu ovisno o samoj efikasnosti te toleranciji na lijek. Ove tablete za potenciju uzimat će se oralno uz malo vode, bez žvakanja ili usitnjavanja. Potrebno je navesti kako Kamagra ne utječe na seksualnu želju muškarca niti povećava njegov libido, već je isključivo namijenjena za pomoć pri postizanju erekcije. Prilikom konzumacije ovoga lijeka potrebno je biti svjestan svih mogućih interakcija s drugim lijekovima, osobito nitratima koji se najčešće koriste za liječenje angine pektoris kako ne bi došlo do naglog opadanja krvnog tlaka. Preporučuje se i izbjegavanje alkohola i teške hrane prilikom uzimanja ovoga lijeka.

    Kamagra Gold moguće nuspojave i upozorenja za upotrebu

    I dok je Kamagra Gold efektivan lijek za tretiranje problema s erektilnom disfunkcijom, važno je naglasiti kako lijek može uzrokovati određene nuspojave koje se često pojave i povuku same od sebe. Reakcije na lijekove su normalne, i potrebno je naglasiti kako se one mogu i ne moraju pojaviti. Kamagra Gold može uzrokovati sljedeće nuspojave: Crvenilo u licu i na tijelu, glavobolje, probavne smetnje, smetnje u vidnom polju, vrtoglavicu i osjetljivost na svijetlo.

    Ove nuspojave su prolazne prirode i one nastaju radi širenja krvnih žila i bolje prokrvljenosti tijela. No, prilikom korištenja lijeka mogu se pojaviti i ozbiljnije nuspojave koje će ipak zahtijevati hitniju medicinsku pomoć: Oštećenje vida i sluha, alergijske reakcije, bolovi u prsima, nepravilni otkucaji srca. Muškarci koji koriste nitrate ili isto tako lijekove koji potiču oslobođenje dušikova oksida trebali bi izbjegavati Kamara proizvode kako ne bi došlo do opasnog pada krvnog tlaka. Potrebno je naglasiti kako lijekove za liječenje erektilne disfunkcije mogu koristiti samo punoljetni i zdraviji muškarci koji ne pate od nikakvih bolesti.

    Muškarci koji boluju od srčanih problema, teških bolesti jetre ili bubrega, kardiovaskularnih problema, ili su preživjeli moždani te srčani udar trebali bi se prije primjene lijeka dobro savjetovati s medicinskim stručnjacima. Iako Kamagra slovi kao siguran lijek i to potvrđuju mnogobrojni korisnici, opreznost prilikom korištenja je poželjna. Kamagra se ne bi smjela uzimati iz zabave, već isključivo kao sredstvo za tretiranje problema s erekcijom.

    Kamagra Gold pravilno korištenje

    Kako bi Kamagra Gold muškarcu pružila najbolje djelovanje, potrebno je slijediti određene upute za pravilno korištenje. Prije svega, navedeni lijek je namijenjen muškarcima koji pate od poteškoća s postizanjem i održavanjem erekcije. Tablete sadrže aktivnu djelatnu tvar Sildenafil citrat, što znači da dolazi do širenja krvnih žila i bolje prokrvljenosti nakon uzimanja doze. Kako bi se ostvarilo optimalno djelovanje, tabletu je potrebno uzeti 30 do 60 minuta prije seksa.

    Kada djelovanje nastupi ono može trajati do 4 sata, što znači da muškarac u tom vremenu može imati i više odnosa, bez straha od toga da će erekcija popustiti. Normalna početna doza iznosi 50 mg, no ona se prema potrebi može i povećati i na 100 mg ili smanjiti na 25 mg, ovisno o tome kako je muškarac reagirao. Tablete se uzimaju oralnim putem, uz čašu vode. Tablete se ne smiju prethodno usitniti ili samljeti jer tako gube moć djelovanja.

    Preporučuje se izbjegavanje težih i masnih obroka prije konzumacije tablete, jer navedeno može usporiti samu apsorpciju u tijelu i može doći do smanjenog djelovanja. Tablete se također ne smiju miješati s alkoholom jer se povećava mogućnost od gore navedenih nuspojava. Kamagra Gold koristi se povremeno i ovaj lijek ne služi kao zamjena za možda potrebu terapiju. Liječničko savjetovanje je preporučljivo prije korištenja navedenog lijeka, sve u svrhu kako bi se vidjelo da li je Kamagra pogodna za muškarca ili ne.