Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra žvakaće gume

kamagra žvakaće gumeOvo je prvi seksualni stimulans u obliku žvakaće gume. Dolazi pakiran u kutiji koja sadrži 4 gume, svaka od 100 mg. Kamagra žvakaće gume dostupne su u različitim voćnim okusima, pa možete odabrati onaj koji vam najviše odgovara. One počinju djelovati već 15 minuta nakon uzimanja i efikasne su tijekom 3 do 4 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŽVAKAĆE gume

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra žvakače 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kamagra žvakače 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kamagra žvakače 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kamagra žvakače 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kamagra žvakače 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kamagra žvakače 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Kamagra žvakaće gume prednosti i karakteristike

    Kamagra žvakaće gume opisuju se kao inovativan proizvod koji je namijenjen za liječenje i poboljšanje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ovaj oblik Kamagra lijeka posebno je zanimljiv jer se koristi bez dodatka vode, što znači da se može uzeti bilo kada i bilo gdje, a uz to je i veoma diskretan. Glavni aktivni sastojak ovoga lijeka je Sildenafil citrat, koji je poznat po svojoj sposobnosti da potakne protok krvi prema penisu, što u konačnici rezultira s dugom i tvrdom erekcijom.

    Ključna prednost ovih žvakaćih guma je sama brzina djelovanja. Radi činjenice da se aktivni sastojci brzo opuštaju i apsorbiraju u tijelo kroz usta, početak djelovanja je mnogo brži nego kod klasičnih tableta koje moraju proći i probavni sustav. Kamagra žvakaće gume idealno su rješenje za sve muškarce koji ne vole tablete i koji žele ukusniju metodu za postizanje erekcije. Ove žvakaće gume dolaze u raznim okusima i veoma su diskretne, što znači da doprinose faktoru iznenađenja.

    Prije korištenja bilo kakvih proizvoda za tretiranje problema s erekcijom, poželjno je da muškarac odradi liječničko savjetovanje. Navedeno je nužno jer se treba vidjeti da li je muškarcu potreban ovakav lijek ili ne, i da se također utvrdi da li je muškarac dovoljno zdrav za konzumaciju ovakvih lijekova ili ne. Potrebno je navesti kako ove žvakaće gume ne utječu na seksualnu želju muškarca i kako nisu afrodizijak. Također, one ne utječu na osjetljivost penisa, kao niti na ejakulaciju.

    Kamagra žvakaće gume pravilno korištenje i maksimalni učinak

    Ispravno korištenje lijeka ključno je kako bi se postigli optimalni i željeni rezultati. Kamagra žvakaće gume traže od muškarca da prvo pročita upute o lijeku kako bi istražio preporučene doze. Uobičajeno je da se jedna žvaka uzima pola sada do sat vremena prije nego se muškarac upusti u seksualni odnos. Žvaku je potrebno žvakati dok se ona u potpunosti ne rastopi u ustima. Djelovanje može započeti svega nakon 15 minuta kako je Sildenafil citrat ušao u krvotok.

    Važno je napomenuti kako Kamagra žvakaća guma ne pripada u skupinu afrodizijaka, što znači da ne postoji utjecaj na seksualnu želju. Iako su doze jasno navedene, muškarac može odraditi liječničke konzultacije ako sumnja u doze. Bilo kakvo svojevoljno mijenjanje doza može uzrokovati ozbiljne nuspojave koje mogu biti štetne za zdravlje. Kamagra žvakaće gume dolaze u većem pakiranju gdje je svaka žvakaća posebno odvojena. Koriste se prema potrebi i ne koriste se kao dnevni suplement.

    Muškarci koji uzimaju druge lijekove, osobito one koji utječu na krvni tlak ili u sebi sadrže nitrate trebali bi izbjegavati korištenje Kamagra lijekova kako ne bi došlo do opasnijih interakcija. Tijekom korištenja navedenih žvaka muškarci moraju biti svjesni mogućnosti pojave sljedećih nuspojava: Glavobolja, crvenilo po tijelu i licu, vrtoglavica, probavne smetnje. Uzevši u obzir da su navedene žvakaće gume osmišljene kao lijek koji se brzo apsorbira u tijelo, prije korištenja poželjno je izbjegavati teške obroke i konzumaciju alkohola.

    Kamagra žvakaće gume moguće nuspojave i mjere opreza

    Nuspojave i mjere opreza prisutne su kod svakog lijeka, što znači da se od korisnika zahtijeva informiranost i oprez. Kamagra žvakaće gume u sebi sadrže aktivni sastojak Sildenafil citrat, koji je sastavni dio mnogih današnjih lijekova za liječenje erektilne disfunkcije. Poput svih lijekova, Kamagra također može uzrokovati nuspojave, iako su one pretežito rezervirane za muškarce koji po prvi puta koriste ovakve proizvode. U najčešće nuspojave ubrajaju se crvenilo tijela i lica, glavobolja, probavne smetnje, problemi s vidom, osjetljivost na svjetlo i vrtoglavica.

    Ove nuspojave će nastati kao reakcija tijela na širenje krvnih žila, što znači da će se one ubrzo povući. U slučaju drugih i ozbiljnijih nuspojava poput alergijske reakcije, promjena u otkucajima srca ili bolne erekcije potrebno je zatražiti hitnu medicinsku pomoć. Kamagra lijekovi preporučuju se zdravim muškarcima koji imaju problema s erekcijom. Bilo kakva dodatna zdravstvena stanja ili bolesti mogu stvoriti komplikacije kod muškaraca.

    Kamagra žvakaće gume koristit će se prema uputama o lijeku, ili prema uputama od strane liječnika ili ljekarnika. jedna žvakaća guma uzima se 30 do 60 minuta prije planiranog odnosa, a djelovanje je vidljivo već nakon 15 do 20 minuta. Potrebno je naglasiti kako je Kamagra lijek, što znači da nije afrodizijak i ne utječe na seksualnu želju muškarca. U zaključku, ako se pravilno koristi, Kamagra može pomoći muškarcu da ostvari željenu erekciju i poboljša svoji seksualni život.