Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra šumeće tablete

kamagra šumeće tableteŠumeće tablete dolaze u kutiji koja sadrži 7 tableta od 100 mg, s okusom naranče. Kamagra šumeće tablete najbolje djeluju kada se uzimaju na prazan želudac. Njihovo djelovanje započinje već 20 minuta nakon uzimanja i traje do 6 sati, pružajući vam potrebnu podršku tijekom cijelog seksualnog iskustva.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŠUMEĆE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
14 x Kamagra šum. tablete 14 x Kamagra   69,99 €
21 x Kamagra šum. tablete 21 x Kamagra 9,99 € 104,99 € 94,99 €
28 x Kamagra šum. tablete 28 x Kamagra 24,99 € 139,98 € 114,99 €
35 x Kamagra šum. tablete 35 x Kamagra 44,99 € 174,98 € 129,99 €
42 x Kamagra šum. tablete 42 x Kamagra 69,98 € 209,97 € 139,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Kamagra šumeće tablete za liječenje erektilne disfunkcije

    Kamagra šumeće tablete opisuju se kao novi i inovativni lijek za tretiranje problema povezanih s erektilnom disfunkcijom. Njihovo djelovanje utječe na sposobnost podizanja te održavanja erekcije. Ove tablete u sebi sadrže aktivnu djelatnu tvar Sildenafil citrat, što je također sastojak i Viagre i ostalih lijekova za liječenje erektilne disfunkcije. Sildenafil ima dokazano djelovanje, što znači da utječe na opuštanje krvnih žila i tako omogućuje bolji protok krvi u zdjelične organe.

    Nalet krvi u penis omogućit će tvrdu i prirodno postignutu erekciju koja će trajati i do par sati. Potrebno je naglasiti kako se erekcija pojavljuje u blagom obliku, no ona će svoje puno djelovanje postići onda kada dođe do dodatne seksualne stimulacije. Kamagra šumeće tablete danas pripadaju u jednostavnije lijekove za tretiranje erektilne disfunkcije, što znači da je njihova primjena pojednostavljena, a djelovanje brže. Šumeće tablete se preporučuju svim muškarcima koji ne mogu koristiti tablete ili imaju averziju prema okusu i obliku.

    Preporučena doza za postizanje erekcije je jedna tableta od 100 mg prema potrebi, a uzima se 30 do 60 minuta prije planiranog odnosa. Djelovanje tablete može potrajati i do 4 sata, što znači da muškarac može više puta voditi ljubav bez straha od padanja erekcije. Prije upotrebe navedenih tableta važno je konzultirati se s medicinskim stručnjakom kako bi se bolje upoznali s određenim zdravstvenim interakcijama i kontraindikacijama koje je potrebno uzeti u obzir. Lijek se preporučuje zdravim muškarcima koji ne pate od dodatnih oboljenja ili zdravstvenih problema.

    Kamagra šumeće tablete prenosti i nedostaci

    Ovakav oblik lijeka svakako ima mnogobrojne prednosti, ali isto tako i određene nedostatke. Kamagra šumeće tablete su praktične i jednostavne za korištenje, što je mnogim muškarcima važno. Uz navedeno, dosta su i diskretne, što znači da mogu izazvati faktor iznenađenja kod partnera. Kao što je navedeno, tablete se otapaju u određenoj količini vode, što omogućuje lakšu i bolju apsorpciju aktivnih tvari u organizmu. Kada Sildenafil citrat uđe u krvotok muškarca, on će krenuti s opuštanjem glatkih mišića te automatski povećati protok krvi u penis.

    Dobra prokrvljenost je iznimno važna za čvrstoću erekcije, stoga je za liječenje erektilne disfunkcije potrebno koristiti lijekove koji pripadaju u skupinu PDE 5. Pravilo doziranje veoma je važno, i ono se pretežito sastoji od jedne šumeće tablete od 100 mg prema potrebi ili dnevno. Kamagra šumeće tablete uzimaju se do 1 sat prije planiranog odnosa, a učinak može potrajati i do 4 sata. Kamagra ne utječe na seksualnu želju muškarca, niti na njegov libido, već samo na erekciju. Nedostaci ovoga lijeka su nuspojave koje se ponajviše pojavljuju kod muškaraca koji prvi put koriste Kamagra lijek.

    Uobičajene nuspojave su: Glavobolja, crvenilo na licu i na tijelu, mučnina, vrtoglavica, probavne smetnje. Navedene nuspojave povlače se same od sebe kako djelovanje tablete popušta. Ozbiljnije nuspojave su moguće i one uključuju probleme s vidom i sluhom, bolove u prsima, dugotrajnu i bolnu erekciju. Kamagra kao lijek nije siguran izbor za muškarce koji pate od srčanih i kardiovaskularnih oboljenja, problema s krvnim tlakom, problema s bubrezima ili jetrom, muškarce koji su preživjeli srčani ili moždani udar. Prije konzumacije lijeka potrebno je odraditi liječničko savjetovanje!

    Kamagra šumeće tablete pravilno korištenje

    Kako bi postigli maksimalnu učinkovitost navedenih tableta, ključno je poznavati pravilan način njihove upotrebe. Kamagra šumeće tablete dizajnirane su kao pomoć svim muškarcima koji pate od problema erektilne disfunkcije – nemogućnost održavanja te postizanja erekcije. Njihovom primjenom muškarac u tijelo unosi aktivnu djelatnu tvar Sildenafil citrat koji će utjecati na opuštanje krvnih žila i prokrvljenost tijela. Za ostvarivanje potpunog djelovanja važno je pridržavati se pravila uzimanja koja su jasno navedena na uputi o lijeku koja dolazi sa svakim pakiranjem.

    Kada se ostvari željeno djelovanje, ono može potrajati i do 4 sata, što znači da se produljuje vrijeme uživanja u seksu. Kamagra šumeće tablete namijenjene su isključivo muškarcima koji pate od problema s erekcijom, i one se bi smjele uzimati iz zabave ili znatiželje. Potrebno je naglasiti kako se preporučuju muškarcima koji imaju problema samo s postizanjem erekcije i da se one ne koriste u svrhu poboljšavanja osjeta penisa ili kao lijek za preuranjenu ejakulaciju.

    U zaključku, ove inovativne tablete za liječenje erektilne disfunkcije sa šumećim učinkom veoma su korisna opcija za sve muškarce koji pate od problema s erekcijom. Ako se muškarac u potpunosti pridržava svih uputa vezanih za doziranje i ako je dobio liječnički savjet, tada mu ovaj lijek može pomoći da poboljša svoji seksualni život na bolje. Nikada nemojte svojevoljno donositi odluke o korištenju pojedinih lijekova kako ne bi došlo do komplikacija s zdravljem.