Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Tadamix

tadamixTadamix 80 mg je inovativan preparat za potenciju koji pruža rješenje muškarcima koji se suočavaju s problemima potencije. Ovaj preparat djeluje zahvaljujući dva ključna sastojka: tadalafilu i dapoksetinu. Zahvaljujući svojoj formuli, Tadamix pomaže muškarcima u postizanju i održavanju čvrste erekcije te istovremeno pruža veću kontrolu tijekom spolnog odnosa.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči Tadamix

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Tadamix 80mg 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Tadamix 80mg 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Tadamix 80mg 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Tadamix 80mg 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Tadamix 80mg 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Tadamix 80mg 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Što je Tadamix i za što se koristi?

    Tadamix se može opisati kao specifičan proizvod koji služi za liječenje muškaraca koji imaju problema s potencijom. Ovaj lijek se sastoji od dvije važne djelatne tvari – Tadalafil i Dapoxetin. Radi svoje formule i djelovanja, ovaj lijek će pomoći svim muškarcima koji imaju problema s prirodnim postizanjem erekcije. Tadamix osim što djeluje na erekciju pomaže i muškarcima koji pate od sekundarne pojave impotencije. Ovaj lijek potvrđeno djeluje i mnogi su ga medicinski stručnjaci ocijenili kao siguran lijek koji će pomoći i najtežim slučajevima erektilne disfunkcije. Kako se koristi?

    Ovaj lijek uzimat će se prema dozama koje su određene u uputi o lijeku, ili prema propisanim dozama od stane liječnika ili ljekarnika. Tableta se uzima uz čašu vode, na dan kada znate da ćete imati seksualni odnos. Lijek će nakon uzimanja djelovati na širenje krvnih žila, što uzrokuje bolju prokrvljenost u intimnom području. Navedeno će dovesti do tvrde i postojane erekcije koja će trajati tijekom cijelog seksualnog odnosa, pa čak i nakon svršavanja. Osim što djeluje na erekciju, lijek također sprječava lošu izdržljivost, točnije, preuranjenu ejakulaciju koja je često rezultat pretjerane uzbuđenosti. Djelovanje traje do 36 sati, što muškarcu omogućuje više seksualnih odnosa u jednom danu.

    Tadamix korištenje i djelovanje

    Kada se pojavio na tržištu lijekova za erektilnu disfunkciju, Tadamix je zainteresirao mnoge muškarce, ali i medicinske stručnjake. Radi kombiniranog djelovanja Tadalafil i Depoxetin djelatnih tvari, ovaj lijek nudi drugačije liječenje od klasičnih tableta za erektilnu disfunkciju. Kako djeluje ovaj lijek? Tadalafil omogućuje širenje krvnih žila i omogućuje bolju prokrvljenost u intimnom području muškarca. Kada nalet krvi dođe u penis, dolazi do postizanja erekcije koja će trajati i do par sati. Punu erekciju potrebno je potaknuti s dodatnom stimulacijom intimnog područja. Dapoxetin je aktivna tvar koja je odgovorna za postizanje bolje kontrole prilikom odnosa.

    Preuranjena ejakulacija često je rezultat pretjerane seksualne uzbuđenosti, i ona često naruši seks. Kako bi se navedeno spriječilo, navedena aktivna tvar odgađa i kontrolira ejakulaciju. Potrebno je navesti kako je Tadamix inovativan lijek u svijetu liječenja erektilne disfunkcije. Kako? Mnogi lijekovi za erektilnu disfunkciju često rješavaju samo jedan problem koji je povezan za impotenciju. Erektilna disfunkcija je stanje koje obuhvaća nemogućnost podizanja penisa, nemogućnost zadržavanja podignutog penisa, smanjena želja za seksom, preuranjena ejakulacija. Ovaj lijek uspješno tretira 3 od 4 navedena problema, stoga je on omiljen među mnogim današnjim muškarcima.

    Tadamix, nuspojave i mjere opreza

    Neovisno o svome obliku, Tadamix također može uzrokovati nuspojave kod određenih muškaraca. Nuspojave se često pojavljuju kod muškaraca koji se prvi puta susreću s lijekom za liječenje impotencije, i one se povlače same od sebe. Najčešće nuspojave su: Glavobolja, omaglica, crvenilo na tijelu i u licu, osjećaj vrućine. Nuspojave ovdje nastaju radi djelovanja gore navedenih aktivnih tvari. Potrebno je naglasiti kako lijek može donijeti i ozbiljnije nuspojave poput: Alergijske reakcije, bolovi u prsima, problemi s vidom i sluhom, aritmija, bolna erekcija. Ukoliko se primijete navedeni simptomi potrebno je zatražiti hitnu medicinsku pomoć.

    Da li je Tadamix siguran za sve muškarce? Iako je ocijenjen kao siguran lijek, on nije pogodan za sve muškarce. Ovaj lijek trebali bi izbjegavati: Muškarci koji imaju problema s srcem, muškarci koji pate od kardiovaskularnih problema, muškarci koji uzimaju terapije za navedena stanja. Ako ovaj lijek uzimaju muškarci koji svjesno znaju da imaju navedene probleme, to može uzrokovati zdravstvene posljedice poput srčanog ili moždanog udara. Prije razmatranja o uzimanju lijeka potrebno je odraditi liječnički pregled i liječničke konzultacije.