Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Cobra 120

cobra 120Konzumacijom Cobra tableta, muškarci mogu postići erekciju unutar 45 do 60 minuta nakon uzimanja, što omogućuje produženje intimnog odnosa do 5 sati. Ovaj proizvod pruža pouzdanu potporu muškoj seksualnoj funkciji i poboljšava seksualno iskustvo.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči Cobra 120

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Cobra 120 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Cobra 120 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Cobra 120 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Cobra 120 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Cobra 120 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Cobra 120 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Što je Cobra 120 i za što se koristi?

    Cobra 120 pripada u skupinu lijekova koji se koriste za liječenje erektilne disfunkcije. Erektilna disfunkcija onemogućuje muškarcu da postigne i održi erekciju koja je važna za seksualni odnos. Glavna aktivna djelatna tvar ovoga lijeka je Sildenafil citrat, sastojak koji navedeni lijek uvrštava u skupinu lijekova koji su poznatiji pod nazivom inhibitori fosfodiesteraze 5 ili skraćeno PDE 5. Sildenafil je danas najkorištenija aktivna tvar u skupini navedenih lijekova, a sve zahvaljujući svojem djelovanju.

    Kako Cobra 120 djeluje? Nakon uzimanja, Sildenafil ulazi u krvotok muškaraca i pokreče širenje krvnih žila. Navedeno širenje krvnih žila dovodi do bolje prokrvljenosti, što će potaknuti erekciju penisa. Potpuna erekcija penisa ostvaruje se uz dodatnu seksualnu stimulaciju penisa. Navedeni lijek sadržava visoke doze Sildenafil citrata, što znači da je on dobar odgovor za muškarce kojima su potrebne tablete s većom dozom. No, potrebno je naglasiti kako povećana doza također povećava i rizik od pojava nuspojava, stoga je poželjno odraditi liječničke konzultacije.

    Učinkovitost navedenog lijeka je visoka, a mnogi muškarci tvrde da su poboljšali svoje seksualne performanse. Potrebno je naglasiti kako ovaj lijek nije strogo rezerviran samo za zdrave muškarce, mogu ga također koristiti i muškarci koji imaju dijabetes ili spinalne ozljede. Tableta se konzumira 30 do 60 minuta prije seksa. Kada se potakne erekcija, djelovanje može trajati i do 4 sata. Potrebno je navesti kako se ovaj lijek ne smije koristiti svakodnevno i kako nije zamjena za terapiju, koristi se prema potrebi.

    Cobra 120 moguće nuspojave i mjere opreza

    Svi lijekovi za liječenje erektilne disfunkcije sa sobom donose i određene nuspojave koje mogu varirati od muškarca do muškarca. Nuspojave mogu biti blažeg ili ozbiljnijeg oblika. Blaže nuspojave češće se pojavljuju kod muškaraca koji do sada nisu koristili lijekove za liječenje erektilne disfunkcije. Najčešće nuspojave su: Glavobolja, crvenilo lica, probavne tegobe, zamućeniji vid, osjetljivost na svjetlo, curenje nosa. Ove nuspojave često će se povući same od sebe kada djelovanje lijeka krene popuštati. Ozbiljnije nuspojave su: Iznenadno oštećenje vida i sluha, bolna i dugotrajna erekcija, alergijske reakcije, nesvjestica.

    Kada ove nuspojave nastupe potrebno je zatražiti hitnu medicinsku pomoć. Potrebno je navesti kako muškarci s kardiovaskularnim problemima moraju biti posebno oprezni prilikom uzimanja navedenog lijeka, jer Sildenafil može uzrokovati promjene u krvnom tlaku. Posebne mjere opreza vrijede i za interakciju s drugim lijekovima. Cobra 120 ne smije se uzimati uz lijekove za snižavanje krvnog tlaka, osobito nitrata. Poželjno je da se muškarac prije uzimanja Cobra 120 lijeka posavjetuje sa svojim liječnikom. Iako je lijek siguran za uporabu kod odraslih muškaraca, poželjno je znati zdravstveno stanje kako ne bi nastala neželjene komplikacije

    Cobra 120 usporedba s drugim lijekovima istog djelovanja

    Danas na tržištu postoje mnogobrojni lijekovi za liječenje erektilne disfunkcije koji u sebi sadrže Sildenafil i ostale slične tvari. Što izdvaja Cobra 120 lijek od ostalih? Za početak, jedna tableta u sebi sadrži 120 mg Sildenafila, što je svakako veća doza u odnosu na standardne doze koje se kreću od 25 do 100 mg po tableti. Ovaj lijek savršen je za sve muškarce kojima niže doze ne pomažu, ali su primijetili kako Sildenafil omogućuje promjene u tijelu. Cobra 120 bez obzira na navedeno pripada u PDE 5 skupinu lijekova, što znači da se koristi isključivo za liječenje erektilne disfunkcije.

    Utječe li navedeni lijek na još nešto? Ne. Muškarci koji pate od erektilne disfunkcije također mogu patiti i od manjka seksualne želje ili preuranjene ejakulacije, no navedeni lijek ne djeluje na te probleme. Ako muškarac želi riješiti i navedene probleme, tada bi trebao razmotriti neki drugi lijek. U zaključku, navedeni lijek nudi mogućnost liječenja i tretiranja erektilne disfunkcije uz nešto veće doze Sildenafil tvari. Iako je lijek ocijenjen kao siguran od medicinske struke, potrebno je pridržavati se uputa o lijeku kako ne bi izazvali zdravstveno pogoršanje. Lijek se ne smije koristiti iz zabave ili iz isto tako znatiželje, već samo isključivo za liječenje erektilne disfunkcije.